III. hét - Netvibes

2013. március 18., hétfő

Hiperszuper ez a netvibes oldal, egyszerű és nagyszerű, össze tudom gyűjteni kategóriánként az engem érdeklő weboldalakat, érdekes blogokat, stb...Addig oké is volt, ameddig nem szerettem volna nyilvánossá tenni, ez ugyanis nem sikerül. A Robi által készített videó alapján 4x is megcsináltam, és mégsem jó. Talán túl fáradt vagyok és nagyon elnézek valamit....alszom egyet rá és honlap ismét nekiesek, mert nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudok megcsinálni. Már kávét nem iszom estére...:)
Foto, csak úgy, a pixabay-ről.

4 megjegyzés:

Szevirma írta...

Szia kedves Anett!
Helyettem írtad: "Talán túl fáradt vagyok és nagyon elnézek valamit....alszom egyet rá és honlap ismét nekiesek, mert nem hiszem el, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tudok megcsinálni. Már kávét nem iszom estére...:)" - Tudod, hányszor gondolkodom én is így? Most pl. a menüsort illetően... Szegény Robit zaklatom vele, mert végképp dugába dőltem a megoldást illetően...:)

Unknown írta...

Szia! Ha blogban akarod a menüt kialakítani, én pont most kérdeztem meg egy blogolót, akinél láttam, hogy működik, így írta:
1. Tervezés
2. Oldalak
3. Új oldal
4. Ott lenyílik egy nyíl és az internetcímet kell kiválasztani
5. Nálam a címkék nem felhőben voltak, hanem az oldalsávban egymás alatt, így először az egyikre jobb gombbal rákattintottam, kiválasztottam, hogy link címének másolása, s ugyanígy a többinél is
6. Majd ezt Ctrl-V vel bemásoltam az Internetcím-hez
7. adtam nevet az oldalnak és kész is van

Szevirma írta...

Köszönöm Anett! :)

Unknown írta...

Nagyon szívesen! :)

Megjegyzés küldése

 

Posts Comments

©2006-2010 ·TNB